srijeda, 27. travnja 2016.

GOTOV ZA “5” MINUTA: KREMASTI ČOKO-MUS. POSLASTICA KOJA SE TOPI U USTIMA!

ČOKO-MUS





SASTOJCI

5 jaja
200 gr crne čokolade
150 gr šećera
125 ml slatke pavlake
2 kesice vanilinog šećera

PRIPREMA





Razdvojite žumanca od bjelanaca. Umutite odvojeno, u jednoj činiji bjelanca sa 100 grama šećera, a u drugoj slatku pavlaku. Umutite u trećoj činiji žumanca, 50 grama šećera i vanilin šećer.

Izlomite čokoladu i istopite je u šerpici, pa je umiješajte u krem od žumanaca. U dobijenu smjesu umiješajte umućenu slatku pavlaku i umućena bjelanca. Mus pospite rendanom čokoladom i stavite u frižider.

Izvor: nadlanu.com

Related Posts:

0 komentari:

Objavi komentar