ponedjeljak, 20. lipnja 2016.

ČUPAVCI – KOKOS KUGLICE!!! ČUPAVCI U NOVOM RUHU!





Sastojci:
-250 g običnog keksa npr.petit beurre
-1 limenka od 400 ml (zaslađenog) kondenziranog mlijeka
-1 šalica od 250 ml kokosovog brašna

-1 žličica esencije vanilije
-2 žlice gorkog kakaa
-extra kokosovo brašno za uvaljati kuglice



Priprema:Sve sastojke pomiješati u zdjeli i zamjesiti ih u jednoličnu smjesu. Od smjese odvajati komadiće veličine oraha i
oblikovati ih u kuglice koje se uvaljaju u extra kokosovo brašno. Jednostavno i brzo, zar ne? Za toplijeg vremena kuglice se čuvaju u hladnjaku. Mogu trajati i do tjedan dana ako ne nestanu za pola sata
Preuzeto sa: www.coolinarika.com

Related Posts:

  • PLETENICA SA SIROM I KULENOM (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SASTOJCI Za tijesto • 400 g brašna • 2 kom jaja • 1 dl mlijeka • 1 dl jogurta • 20 g kvasca svježeg ili 10 g suvog • 1 kašika šećera • 50 g maslaca • 1 kašičica sol… Read More
  • OVU PITU ĆETE POJESTI U SLAST I SVI ĆE VAM TRAŽITI RECEPT (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci Glavni sastojci 500 gr kora za pite( oko 10 listova) Nadjev 500 gr mljevene junetine 2 kom luka 1 šaka peršinovog lista nešto soli i papra 1 dl ulja Preli… Read More
  • M®AK ŠTRUDLA! …MOJA OMILJENKA U SVIJETU OVIH UKUSNICA… (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SASTOJCI lisnatosirno tijesto: 250 g pasiranog svježeg sira (10 % m.m.) 250 g oštrog brašna 200 g maslaca (sobne temp.) 2 jušne žlice (vrhom pune) sitnog griza 1 ž… Read More
  • EKSKLUZIVNO RECEPT ZA ORGINALNI BUREK IZ PEKARE!!! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci na 1 kg glatkog brasna ide 30 gr soli 1/2 litre hladne vode ( plus jos vrlo malo vode ) za jedan burek treba 4 loptice svaka ( 200 -220 gr ) za nadev pomes… Read More
  • SOVINE OČI (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SASTOJCI BISKVIT: 8 bjeljanjaka 8 žlica brašna+1/2 praška za pecivo 8 žlica šećera KREMA: 8 žumanjaka 5 žlica šećera 50 g čokolade 50 ml slatkog vrhnja 1 vrečica ž… Read More

0 komentari:

Objavi komentar