srijeda, 8. lipnja 2016.

VRLO LAGAN KOLAC- JAPANSKE BUBE









SASTOJCI
Tijesto
• 4 zumanjka
• 20 dkg secera
• 20 zlica vode
• 25 dkg brasna
• 1 prasak za pecivo
• 4 bjelanjka – snijeg
• po zelji dodati kakako

Punc
• 1 dcl vode
• 1 dcl ruma
• 10 dkg secera


Krema
• 5 dcl mlijeka
• 3 zumanjka
• 20 dkg secera
• 8 dkg ostrog brasna
• 20 dkg margarina

Za ukrasiti
• 4 dcl slatkog vrhnja
• cokoladne mrvice

PRIRPEMA
Tijesto
Umutiti zumanjke sa secerom dodajuci vodu.
Umijesati brasno, prasak za pecivo, kakao i na kraju lagano dodati snijeg od bjelanjaka.
Peceno tijesto natopiti puncem.

Punc
Kuhati dok ne zakipi.

Krema
Izmijesati zumanjke, secer, brasno i malo mlijeka. Skuhati u preostaloim mlijeku i ohladiti.
U ohladjeno dodati pjenasto izradjen margarin.
Kremom premazati ohladjeno tijesto, prekriti tucenim slatkim vrhnjem i posipati cokoladnim mrvicama.

Izvor: http://www.coolinarika.com/

Related Posts:

0 komentari:

Objavi komentar