srijeda, 7. rujna 2016.

PRIJESNAC, RAZLJEVUŠA ILI RAZLJEVAK? DOK GOD JE OVAKO UKUSNA, NIJE VAŽNO KAKO SE OVA PITA ZOVE









Tradicionalna kuhinja nam je omiljena kuhinja. To su recepti koji uvek podsete na detinjstvo, na letnje raspuste provedene kod bake i deke i čarobne mirise iz kuhinje koji su nas budili i uspavljivali.


Jedan od takvih je i recept za bosansko-hercegovačku pitu prijesnac ili razljevušu ili razljevak.


Liči na proju, a nije


Toliko je jednostavna, a tako ukusna da prosto ne smete da propustite priliku da je napravite svojoj porodici.


Potrebni sastojci





– 3-4 jajeta

– 1 dl ulja ili 80 g putera

– 300 g sira

– malo kajmaka

– 6 kašika brašna

– 1 prašak za pecivo

– so po ukusu

– oko 2 dl mleka


POGLEDAJTE VIDEO PRIPREMU:



Preuzeto sa sajta mogujatosama.rs

0 komentari:

Objavi komentar