![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEWk2uXe1p-j2fB_fgvEbkpARp5jOLO-bS2Zwnni0O8HQiS_JgfkjWWJuZn6HerxsA31LyYPd-Varc5_bDvguYXI7UdAV8nUds6oKNuUPOi9nS9ohLpJX0lWa6geDKw__wxdzUQu4ii9YB/s640/12742023_1704239453182375_8336500920234916027_n.jpg)
Potrebno
300 g šećera,
100 ml vode,
pola margarina,
200 g mleka u prahu,
100 g crne čokolade,
100 g bele čokolade
Priprema:
Šećer ušpinovati sa vodom. Dodati margarin. Kad se istopi skloniti sa vatre i dodati mleko u prahu (prosejano bez grudvica), mešati dok masa ne bude glatka.
Masu podeliti na dva dela. U jedan staviti belu čokoladu a u drugi crnu. Isipati u podmazan kalup oba dela – brzo :).
0 komentari:
Objavi komentar