nedjelja, 25. prosinca 2016.

SVARCVALD TORTA – II VERZIJA

26ada7bc9e2e80ea537149f2a715bf14_view_l

Jos jedna verzija ove izdasne i jako ukusne torte.



SASTOJCI:

kore
9 jaja
9 kasika secera
6 kasika kakaoa
3 kasike brasna
Fil
400gr kisele pavlake
200gr belog krem slaga
2dl kisele vode
100gr secera u prahu
600 gr visanja
za premazivanje
300 gr belog krem slaga
3 dl kisele vode

PRIPREMA:



Umutiti 3 belanca sa 3 kasike secera u cvrst sam i dodati 2 kasike kakaoa i 1 kasiku brasna i lagano promesati. Peci u plehu 25*35cm oblozenom pek papirom na temperaturi od 200C 10min. Ispeci takve tri kore.

Fil – Umutiti krem slag sa hladnom kiselom vodom i secerom u prahu i dodati pavlaku i lagano promesati. Visnje ocediti. Krem slag umutiti sa kiselom vodom.

Red filovanja kora

kora

fil

visnje

kora

fil

visnje

kora

fil

visnje

krem slag

Prijatnooooo!!!! Lagano i kremasto a za cas gotova tortica!!!



izvor: coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar