Jos jedna verzija ove izdasne i jako ukusne torte.
SASTOJCI:
kore
9 jaja
9 kasika secera
6 kasika kakaoa
3 kasike brasna
Fil
400gr kisele pavlake
200gr belog krem slaga
2dl kisele vode
100gr secera u prahu
600 gr visanja
za premazivanje
300 gr belog krem slaga
3 dl kisele vode
PRIPREMA:
Umutiti 3 belanca sa 3 kasike secera u cvrst sam i dodati 2 kasike kakaoa i 1 kasiku brasna i lagano promesati. Peci u plehu 25*35cm oblozenom pek papirom na temperaturi od 200C 10min. Ispeci takve tri kore.
Fil – Umutiti krem slag sa hladnom kiselom vodom i secerom u prahu i dodati pavlaku i lagano promesati. Visnje ocediti. Krem slag umutiti sa kiselom vodom.
Red filovanja kora
kora
fil
visnje
kora
fil
visnje
kora
fil
visnje
krem slag
Prijatnooooo!!!! Lagano i kremasto a za cas gotova tortica!!!
izvor: coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar