petak, 27. svibnja 2016.

SLATKA VISNJICA







SASTOJCI
Krema:
• 3 pudinga od vanilije
• 1l mlijeka
• 2 zlice brasna ili gustina
• 1/2l vrhnja za slag
• 1 kremfix
• 15 zlica secera
• 250g. margarina
• 1 kompot od visanja
• 2 crvena preljeva za torte
• 700g. petit keksa



PRIPREMA
1. u litri mlijeka skuhajte pudinge pomijesane sa brasnom i secerom. kada se skuha dodati margarin i mikserom dobro razraditi.
izmiksati vrhnje za slag sa kremfixom i dodati u puding i sve dobro izmiksati.
2. slagati petit kekse i namazati ih kremom, opet red keksi pa krema i tako dok ne potrosite sastojke (ovisi o velicini tepsije)
3. na kraju poslagati visnje i preliti ih preljevom za torte koji cete napraviti po uputama na vrecici.

Posluživanje
najbolje se reze kada odsoji preko noci.

Izvor: https://www.coolinarika.com

Related Posts:

  • LEDENI BRIJEG JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); … Read More
  • VISNJASTA CAROLIJA (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SASTOJCI za biskvit 4 jaja 100g secera 100g butera 100g cokolade 110g brasna 20g gustina 1 kesica vanil secera Za kremu 6 dl slatke pavlake 200g krem si… Read More
  • OVU POSLASTICU MORATE VOLJETI: ČOKOLADNE KRIŠKE- BEZ MASLACA (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SASTOJCI Biskvit • 4 bjelanjka • 12,5 dkg šećera u prahu • 8 žumanjaka • 12,5 dkg badema • 12,5 dkg brašna (može i crno) • 3.5 dkg kakaa u prahu(gorkog) Krema … Read More
  • NOISETTE KOCKE JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); … Read More
  • ĐUJA. JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); … Read More

0 komentari:

Objavi komentar