srijeda, 2. studenoga 2016.

LAGAN I UKUSAN DORUČAK I KADA SE OHLADI A GOTOV ZA 10 MINUTA









Davno sam našla ovaj recept u nekom časopisu. Od dana kada je isproban, postao je neizostavno predjelo kada se skupi veće društvo.


SASTOJCI:
kriške (fete) kruha
15 dag šunke po izboru
15 dag sira (trapist)
3 jaja
2 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
sol
papar
origano
mlijeko


PRIPREMA:



Šunku nareži na sitnije kockice, sir naribaj i pomiješaj s vrhnjem i jajima u jednoličnu masu.


Dodaj vegetu, malo soli, papra i origana.


Umoči kruh u mlijeko (jednu stranu), umočenu stranu kruha premaži smjesom i zapeci u pećnici 15 min na 200°C.


UŽIVAJTE








Izvor: receptizasavrsenajela.blogspot.ba

Related Posts:

0 komentari:

Objavi komentar