Sastojci
1 gotova biskvitna podloga
Za kremu:
1 kutija Parfe kreme Dolcela
100 g popečenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka
Za ukrašavanje:
1 vrećica Šlag pjene Dolcela
ribana čokolada
Priprema
1.
Mlijeko stavite kuhati, a kad proključa, dodajte mljevene lješnjake, kratko prokuhajte i ohladite.
2.
U ohlađeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte električnom mješalicom oko 4 minute.
3.
Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mlijeka. Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4.
Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.
Posluživanje
Ohlađenu kremu ukrasite šlagom i ribanom čokoladom.
Savjet
Lješnjake možete zamijeniti i bademima.
COOLINARIKA.COM
1 gotova biskvitna podloga
Za kremu:
1 kutija Parfe kreme Dolcela
100 g popečenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka
Za ukrašavanje:
1 vrećica Šlag pjene Dolcela
ribana čokolada
Priprema
1.
Mlijeko stavite kuhati, a kad proključa, dodajte mljevene lješnjake, kratko prokuhajte i ohladite.
2.
U ohlađeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte električnom mješalicom oko 4 minute.
3.
Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mlijeka. Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4.
Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.
Posluživanje
Ohlađenu kremu ukrasite šlagom i ribanom čokoladom.
Savjet
Lješnjake možete zamijeniti i bademima.
COOLINARIKA.COM
0 komentari:
Objavi komentar