petak, 17. lipnja 2016.

MAĐARSKA PLAZMA ROLADICA NEMA PEČENJA SAD NA POSAO







Sastojci
BISKVIT:
500g. mljevenih keksa,petit,plazma,albert po ukusu
2 vrhom pune zlice kvalitetnog kakaa ili cokolade u prahu
100g. secera
1 vanilin secer ili par kapi ekstrakta vanille
300ml kave
KREMA:
2 zumanjka
150g. secera u prahu
1 vanilin secer ili par kapi ekstrakta vanille
50ml. likera rum,vanilla burbon,cokolada po ukusu
150g. maslaca ili margarina za kreme i kolace



Priprema
1.
Izmijesajte sastojke za kremu.
2.
U zdjeli rukama izradite sastojke za biskvit,te ga valjkom razvaljajte na prozirnoj nauljenoj foliji,podlozi.
3.
Nadjenite bisvit kremom,i smotajte u roladu.Ohladite barem sat-dva prije posluzivanja.
4.
Po zelji ukrasite kakaom,cokoladom u prahu,cokoladnim mrvicama ili ribanom cokoladom.

izvor:www coolinarika.com

Related Posts:

  • KOLAČ JE PREDIVAN A JEDNOSTAVAN ZA NAPRAVITI: BAUNTI ŠNITE (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci: Kore: – 30 dkg brašna – 15 dkg šećera – 10 dkg margarina – 2 žlice kakaa – 1 prašak za pecivo – malo mljeka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).p… Read More
  • LEŠNIK GNEZDA Istinski ljubitelji lešnika, bice oduševljeni ukusom ovih nepečenih, sitnih kolačića! Tako se lako pripremaju a budu tako lepi i dekorativni…Idealni su za svečane prilike jer mogu da se pripreme nekoliko dana ranije. … Read More
  • NAPRAVITE OVU PITU ZA USKRS I ODUŠEVITE SVAKOG GOSTA (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci za fil : 500gr mesano mleveno meso 2-3 glavice crni luk 3 srednje sargarepe{mrkve} 1-2 sake grasak {ja sam stavila smrznuti} 2 cena beli luk 3 kasike pasi… Read More
  • Rascvjetane hrenovke u dizanom tijestu Ideja je preuzeta s jednog bloga. Ja sam recept isprobala, preradila i pojednostavila i evo drage moje postavljam ga ovdje, da ga i vi isprobate! Ovo je drugi put u roku od tri dana da pravim hrenovke u tijestu na ovakav n… Read More
  • ŽARBO KOCKE S MAKOM kuća miriše… a on se topi u ustima. Slojevi prhkog tijesta s maslacem, kvascem i mješavinom začina za medenjake nadjeveni finim domaćim pekmezom te aromatiziranim makom prelivenim mješavinom mlijeka, meda, maslaca i arome… Read More

0 komentari:

Objavi komentar